I dag asså!

I dag i skolan fick vi reda på våra nya klasser inför 7:an. Jag grät jätte mkt då, var ledsen och arg. Nu har jag bestämt mig för att bara aceptera. Det blev jag och Linnea i en, Matilda och Linn i en. Kom faktiskt i en helt ok klass. Bra lärare och många som jag känner sedan innan.

Sen när jag kom hem fika jag och sen prata ett lååååångt samtal med Lisis! Sen gick jag ut i stallet och började mocka. Sen tog jag in Mac och började fixa med han. Ridningen gick bra. Han gick fint och var duktig. Mac gick mkt ner på tyglen. Fint!

Sen (efter jag var klar med Mac) Gjorde jag mig i ordning och städade. Sen åkte vi till en restaurant. Jag åt förste kyckling vingar och typ platta pomfritts. Till efterätt åt jag Choklad fondyl! Yaumy!

I morgon ska jag ha 2 prov. Blää! Pluggat mkt!!! Sen efter skolan ska jag till Hästshoppen. Ska köpa nya benskydd (gröööna) och ett 3 delat bett! :D Kul! Sen ska jag skritta en runda ut i skogen.

Detta gav Tiffany mej!


Tack!!
//Cajsa

Ny design

ks ska vi ha ny design. Eftersom det är vår ska det bli en header med vårbilder. Den ska komma i helgen. Hoppas att ni gillar den. ///TF

KLASSERNA=SKIT

// tf

GRATTIS!!!!

Världens bästa Cajsa blir 13!!
Igår pluggade jag HELA dagen... TRÅKIGT...
Idag ska jag rida!!
MEN VI SKA FÅ REDA PÅ KLASSERNA IDAG... :'( VÄRLDENS UNDERGÅNG...
Måste gå till skolan nu.
Kram Matilda
OBS! inlägget blev lite rörigt men hoppas det funkar!!

GRATTIS CAJSA!!! ^^^^^^^

Godemorgon

Jag blir 13 år idag! Nu drivs bliggen av 1 tonåring och 3 småglin! Skojja ;) Fått två feta böcker om hästar! Ska jag plöja igenom jaou. Har oxå fått 1500:- kr! Tack mammi i pappi!


//Cajsa

Kvällen

Ridningen var konstig i dag... Mac blev lite stark i munnen och trippa heeela tiden...? Ajja jag hänger nt upp mig på de. Annars gick de bra. Fin ponny jag har! Pluggat mkt i dag oxå... På fre har vi 2 prov. Bläää! Ajjja nu har jag gått och lagt mig. I morgon fyller jag år... Min sista dag som "barn". Känns inte så konstigt endå...?





Matilda ^



Linn ^
Haha får kramp i maaaagen!
//Cajsa

Snabb update

Hej allihopa!!! Blir lite snabb updatering.
Igår var farmor här för mamma var borta.

Idag red jag med Cajsa i paddocken. Lasse var pigg men det fixade vi. Nu på kvällen har jag gjort massa läxor.
Imorgon ska vi få reda på våra klasser. Hoppas det blir bra. Om vi splitras kanske bloggen också gör det. I så fall så hoppas jag att ni läser allas igen. Så som ni gjorde innan TF startades. Hoppas TF blir kvar.
Imon fyller Cajza år. Hyllar henne nu ifall jag inte gör det imon.
HAPPY BIRTHDAY TOO YOU. HAPPY BIRTHDAY TOO YOU. HAPPY BIRTHDAY TOO CAJZA. HAPPY BIRTHDAY TOO YOU.

Grattis!!! Imon är du ............. damdam..........damdam....................tonåring :o.


Så ska sova nu. Natti Linnea




I stallet

Ska mocka nu. Sen blire ridning med Linnea. Skönt efter alla läxor...

Bhaaa
//Cajsa

Nanananaaaa

Sitter på bussen nu. När jag kommer hem ska jag göra massor av läxa. Sen ska jag rida med Linnea!
//Cajsa

Min dag igår!

NO provet gick ganska bra.
Efter skolan red jag Chamott i ridhuset och böjde han riktigt ordentligt! Han var mjuk och Riktigt fin!! Rologt att rida när han e sån!!

I måndags åkte ju Lillen till himlen... :'( <3 Käns tomt utan han...

I lördags tävlade jag ju i Ängelholm!! Chamott var super fin inne på banan! O vi slutade på en 4:e placering!!

Kram Matilda

Hej och förlåt

I dag när jag kom hem åkte jag med Lisa till Max (vet onyttig mat men jag äter inte ofta där). Åt där och sen hem. Snabbt ut i stallet och fixa och dona. När Jill kom red vi upp till paddoken. Vi övade på att ställa dom åt olika håll. Jill satt upp på han och red lite. Hon sa att jag behövde ett nytt bett. 3 delat och ett spö. Så att jag kan trycka in/ut bogen. Han gick väldigt fint! Sen red jag igen. Vi övade galopp fattning och att stanna. Vi red en väg där man först skulle ta kavaletti i trav och sen galppera över 2 bommar. Sen gjorde vi tvärt om. Först galopp över 2 bommar och sen kavaletti i trav. Rätt svårt att sakta av där men det gick. Till slut var Mac perfect! Ska öva på detta i morgon också. Då ska jag rida med Linnea.

Till en heelt annan sak... På torsdag fyller jag år! Jaaaa vad kul!!!! :D Då ska vi oxå få reda på våra nya klasser :s




Follow me on INSTA! @Cajsat DO IT
//Cajsa hälsar YOLO!

Feb. 26, 2013

Hej!!! Nu har vi rast. Innan hade vi bild. Då gjorde jag dessa bilder.
Snygga??
Efter skolan ska jag bara vara hemma (och spela Hay Day). Farmor kommer ikväll. Ska mysa och titta på TV. Ska se när jag åker till stallet. Oj, börjar nu. Kramizar L!nne@




Sitter på bussen

Mot skolan. Längtar inte. Ska kanske få reda på våra nya klasser i dag. Då kan vi bli splittrade. Vet inte hur det ska gå för bloggen då... Ska träna i kväll. Kul!


//Cajsa

Dagen mm.

Hallå!!! Nu ska jag strax gå och lägga.mig men först ett inlägg. Idag har jag självklart varit i skolan. Efter skolan fikade jag lite och sen satte jag mig med alla läxorna. I hela 40 minuter satt jag och plugga till alla prov som vi ska ha denna veckan. Efter pluggandet cyklade jag till stallet. Där tog jag in Lasse (som Lancelot kallas) och borstade honom. Han var riktigt lerig på benen. När jag hade borstat honom tog jag på hans täcken och släppte ut honom i hagen. När jag hade fixat klart i stallet kom Mamma och hämtade mig. Sen har jag suttit och spelat Hay Day resten av kvällen. Tycker att det är jätteroligt. Här kommer ett shema för veckan. Tisdag: Prov i NO. Vila för Lasse. Onsdag: Rida Lasse. Torsdag: Rida Lasse. Fredag: 2 prov. Rida Lasse Lördag: Rida eller vila. Söndag: Träna Så det var lite utav det vi ska göra i veckan. Vi ska också få veta klasserna till 7:an någon dag men vet inte vilken. Kanske i morgon. Måste sluta nu. Kram Linnea
Ps. Kommer bli lite mycket med samma bilder på Lasse då jag inte har så många men det får ni stå ut med.

I dag

Har varit med storsyrran hela dan. Vi skrittade Mac och sen mocka jag. I morgon ska jag träna MA (markarbete) för tränare. Kul :D

//Cajsa

Då var det gjort...



Imorse åkte denna vackra ponny till himlen... Gråter STORA floder...
Han har bott här på våran gård i 10 HELA år. De åren har varit härliga. Men nu galopperar han på de gröna ängarna...:'( Det går inte att skriva med ord hur mycket jag saknar han<3
Lillen du finns i mitt <3 Hjärta














Blöta kramar från Matilda
<3<3<3<3 :'(:'(:'(:'(:'(

bilder. kommer nt

Hej skulle lägga ut bilderna men har så segt Internet så funkar Nt ....:(
Men imon lovar jag att bilderna kommer lovvar!! I loving!;) jag gillar att prata svengelska om ni Nt visste! hihi!:D
Men idag ingen Ridning vila... Men plugga till NO prov imon.. O engelska diagnos på fredag o Nationella prov på fredag kategori: Tala

Kramisar Linnzan!!
ps:ha en bra måndag kväll!!

Lisa häär!

//Cajsa

Lancelot

Hej!!! Nu har jag kommit hem från stallet. Har inte bloggat om tävlingen igår, jag vet. Nu ska ni få veta i alla fall.

På tävlingen igår gick det BRA. Jag hoppade LD (70 cm) och LC (80 cm). I LD gick det super. Alla som var felfria kom etta. Jag vafelfri och fick rosett och plaket (ska ta foto på dom sen). I LC gick det lite sämre. Han vägrade tre gånger. Allstå blev jag utesluten. Varför var för att jag red för långsamt. Så det var mitt fel.

Efter tävlingen igår så bara slappade jag. På kvällen tittade vi på Melodifestivalen. Tyckte inte att någon var bra.

Idag har jag varit och kollat/hjälpt Matilda. Hon hoppade Trazzel. Det var en clear round så hon kunde välja höjd. Hon hoppade 30 cm två gånger. Första gången gick bra ända till näst sista hindret. Där rev Trazzel. Nästa runda gick bättre, fast Trazzel var lite segare. Han brukar vara väldigt pigg, det var han idag också men han anpassar sig efter Matilda.

När vi kom hem spelade jag lite och sen åkte vi och hämtade Lancelot. Jag kom på innan att jag inte har berättat att vi skulle hämta honom idag. Det gjorde vi och det gick bra. Han värkar trivas i sin box och i hagen med Trazzel.

Jag tog några bildet som jag antar att ni vill se.










De blev lite mörka men ändå. Kram Linnea

I'm so sorry!!

Ledsen för jag nt bloggat har varit mycket nu men som tur har ni fått uppdatering av dom andra hoppas jag;) Men iallafalll !!......
 
Fredags:
Så bara var jag hemma hade trökigt....Tror jag kom inte ihåg hjärnan e urfunktion eftersom att det e elle har varit lov..
 
Lördag:
Så gick upp åt frukost sen in till stan handla kläder det blev lite kläder bilder kommer snart!!Var i stan jääättte länge från typ 11-runt fyra halv fem..... Hittade tillslut kläder!!
 
Idag:
Så sov jag lite länge till halv 11 hihih.. Sen så städat Mimmis bur, ridit deet gick jääte bra hon var pigg men det gick braa!! Nu sitter jag här o bloggar o kikar......
Imon skola kul träffa kompisar men jobbigt läxa o jobba... Prov i NO på tisdag också!!.....
Men imon ska vi få reda på klasserna det kommer bli jordensundergång.......:( Splittras vi som e en så bra klass......vill inte lämmna er...:(
 
Kramisar Linn!!!:)

BILDBOMB PÅ LILLEN!!!! <3<3<3



















Puss på dig ÄLSKADE Lillen!! <3<3<3
Kram Matilda

Alla ponnypluttar inne nuuu!

Macis bjuder! Haha ;)


Kramar Cajsa!

Stallet next!

Har slappat hela dan... Så nu ska jag ta tag idagen och gå ut o mocka o pyssla med Lillen!! <3


Var ett tag sen!!
// Matilda

Resultatet

70: Felfri!! Det GICK jätte bra och KÄNDES jätte bra!
80: 16 eller 20 fel. Blev rätt nöjd endå! Hinderna han INTE vägra på vad jätte fina! Måste bara hitta dom sissta knapparna och de ska Jill hjälpa mig med!
Bild på rosetten kommer och video.
//Cajsa

På väg

Sitter i blien på vag till Laholms ryttarförening. Ska tävla en pay and jump. 80 och 70.


//Cajsa

Bilder!

Här kommer bilder på Mac, Ferdinand, Frida. Plus lite övriga ;)
 


I morgon ska jag tävla i laholm. Pay and jump. 70 och 80 cm. //Cajsa
 

VECKANS BLOGG!! + Ny omgång!!

 
HÄÄR hittar ni vinnaren!!! Ett stort grattis!!!!!!
 
 
NY OMGÅNG!!!
För att vara med ska du:
  • komerntera: JAG ÄR MED!!

EXTRA CHANS TILL ATT VINNA!

  • komentera 3 gånger
  •  följ oss via bloglovin
  • följ oss på instagram! Namn: TFFINASTEBILD

Ha en trevlig kväll!! O glöm inte gå in på vinnar bloggen!!

Kram teamfour

 

JAG ÄR GLAD!! :D

Idag så har jag ju tävlat i Ängelholm!!
Hoppade bara en klass för mamma skulle hem o jobba...
Jag hoppade en LC och gick felfrit! :)
Slutade på en 4:e placering!!!


Bad syrran filma men hon filmade med SIN mobil... ;( Ska se om vi kan skicka den till min mobil! För jag får inte pilla på hennes.

Kram Matilda

Besviken till 1000%

Utesluten. Vägrade 3 ggr. På 1, 7 och 8.
1. För långa tyglar, för lite ben.
7. Kom för snäft.
8. Ingen aning vf han vägrade.
Trött och Ledsen. Blir ju alltid så här... Frida sitter med SIN planket och rosett i bilen. Grattis.
//Cajsa

Tävling

Hej!!! Nu är jag påväg till tävlingen. Tänkte att jag ska berätta en sak. Jag har fått en ny häst. Han heter Lancelot. Vi köpte honom igår. Som tur var så gick han igenom besiktningen.utan anmärkningar. Jag vet att jag är lite crazy som tävlar dagen efter men jag har ridit/hoppat honom. Först provred jag honom. Då jobbade jag honom i dressyren innan jag började hoppa. Det blev inte så mycket hoppning. Hinderna var ca 70 cm. Nästa gång jag provade honom var för Lancelots ägare Linneas tränare. Jag hoppade en lektion för honom och det gick bra. Helt plötsligt hade jag hoppat 95 cm. Det var ett enstaka hinder. Sen på slutet hoppade jag en bana på 70 cm. Nu på lovet var jag hos Linnea och red Lancelot i ett ridhus nära dom. Då hade hon en liten träning för mig. Denna gången i dressyr så att jag fick hitta lite flera knappar. Det gick bra och han var mjuk och jobbade bra. Så nu har ni fått veta lite om min häst. Idag ska jag hoppa LD och LC. Linnea är med mig som "tränare" och ska hjälpa mig med Lancelot. Jag hoppas att det går bra. Jag ska inte sattsa så mycket mer än att vara felfri. Det är mitt mål. Kram Linnea

Besvikna??

Halloj!!! Jag hoppas att ni inte blir besvikna nu men kan inte berätta nu då jag måste gå och lägga mig. Jag ska precis som Cajsa tävla imon. Ni som läst bloggen blir lite förvirrade nu. Jag har berättat att jag inte har kvar Milton. Men jag tänker inte avslöja något. Ni får själva klura ut hur jag ska kunna tävla imon tills jag berättar. Vad tror du?? Kommentera gärna. Kram Linnea

Klart!

Fixat allt nu. Packat och ställt fram alla saker. Ska snart sova. Ska gå upp kl 6.00... Blääää... Ska hoppa en LD. Mac är borstad och fin. Pratat med Erica och Emelie (Mac's gammla ägare) i dag. Fått massor av bilder av Erica på Mac! Alla ska ut :) Kanske inte nu men sen ;) 
 
Maciiis ♥
//Cajsa

Ridit

Skrittat lite på M@C nu!


//Cajsa

Ska iväg

Hej!!!! Nu ska jag iväg en sväng. När jag kommer hem, om ca 3 timmar, får ni vara tillbaka. Då kommer ett spännande inlägg där jag kommer vara superglad eller exploderande arg. Jag hoppas självklart att ni inte behöver läsa ett inlägg av mig när jag är arg men det vet man aldrig. Ska göra mig klar nu. Kram Linnea

Idag och i går

I går red jag. Mac var jätte fin. Han gick ner jätte mkt på tyglen. I morgon ska jag tävla en LD. Mac's gammla ägare ska oxå tävla där. Ska fixa Mac i dag och Packa. Ska oxå skritta han i dag. Ska försöka lägga upp massa bilder i dag!












//Cajsa

SJUK...:/

Har varit sjuk nu i 3 dagar :/ Har haft feber, det har känts som om huvudet och halsen ska explodera...
Nu har febern och den mästa huvud värken gott över. Men nu är jag FÖRKYLD som in i bomben... Halsen kommer explodera... Ja, Ni kanske känner igen er om ni haft det såhär... :/
Men gjorde en sak jag absolut inte skulle ha gjort... Jag red idag... Kunde inte låta bli... Så nu sitter jag här i soffan och snytter mig 1000 ggr i sekunden!

Ja ni förstår nog vad jag gjort på lovet då...;)

Kram Matilda! Eller ni kanske inte vill ha en kram i o med jag e sjuk!!







Rida

Hejsan!!! Nu ska jag cykla till stallet. Jag ska rida Trazzel och Cajsa ska rida Mac. Tiffany ska kanske också med. Ska se om jag kan få Trazzel att lugna sig lite. Har inget mer att skriva om. Kram Linnea




Rida

Hejsan!!! Nu ska jag cykla till stallet. Jag ska rida Trazzel och Cajsa ska rida Mac. Tiffany ska kanske också med. Ska se om jag kan få Trazzel att lugna sig lite. Har inget mer att skriva om. Kram Linnea




Mac som rullar sig!

//Cajsa

Tjeena

Är hos Tiffany. Jag sovde över hos henne i går till i dag. Idag ska jag bara skritta Mac och kanske lite trav. Linnea ska rida med på Trazzel. I går Mockade jag o Tiff ut Macs box. Sen bytte vi till Torv. Så fort Mac kom in i boxen rullade han sig

//Cajsa

Hejdå

Hejdå Milton <3.

Nu är vi påväg hem från Miltons nya hem. Han kommer få det jättebra.

Jag vet att det inte blivit någon updatering från mitt håll. Jag har haft fullt upp.

I måndags red jag Lancelot. Det gick bra. Jag stannade där en stund.

I tisdags var jag hemma på förmiddagen. På eftermiddagen red jag och Cajsa. Cajsa red i Trazzel. Vi red i paddocken. Milton var fin. På kvällen åkte jag och två av mina kompisar in till badhuset och badade. Det var discobad. Med det menas att det var hög musik och lampor i olika färger. Det var roligt. Det dåliga var att vi stod i kön till kiosken i en kvart (15 min) och på den tiden rörde vi oss ca 10 cm. Efter den kvarten gav vi upp och badade lite mer.

Idag har jag bara varit hemma. Vi har också sorterat bland massa täcken och andra saker hästsaker. Jag målade mina naglar. Ska ta kort på dom sen.

Nu ska jag titta på TV. Kram Linnea

Här kommer några kort som jag tog igår.



























Det var på Milton, här är på Trazzel.








Där va Trazzel. Nu kommer lite bilder på Mig och Milton som Cajsa tog när vi red.



















Sorrry!

Förlåt att jag inte har bloggat på några dar men hoppas ni fått uppadering av dom andra! ;)
Men ska berätta vad jag kommer ihåg!!
 
Måndag:
Så va jag med någar kompisar vi kollade på bio: EGO hette den den var konstig väldigt konstig o sådär men okej!
Men va med dom gjorde inget mer! Dasiy fick vila!
 
Tisdag:
Jag gjordde inget speciellt hade tråkigt.... Skulle ridigt men var för halt för Daisy har inga skor o e vääldigt halt utan.....
 
Idag:
Så red jag o mamma det gick bra blev en lång runda för Daisy! Var lite halt på vissa ställen men det gick bra! Daisy blev rädd för något vet ej vad men ni vet 4åring snäll häst måste bli rädd någon gång ;) Hon hoppade in i galloppen eller så stegrade hon o hopppade vet ej men det gick bra!! 
Sen så åkte jag till tandläkaren jag visste att jag skulle dra ut 4lösa tänder....För att jag har dubbel tänder, svårt att borsta och jag ska få tandställning! :( :(  Men det gick bra gjorde ont på 2 tänder för dom var knappt lösa......
Så känns konstigt i munnen nu o har lite ont efter bedövingen :/:/:/
 
Nu sitter jag o bloggar försöker kika med någon kompis men ingen svarar....:)
//Linn
 
Ps: Krya på dig Matilda!!!!! <3<3

Dagens Skämt

Alla barnen lekte yx-mödare utom Cristoffer, han var offer

Alla barnen var lydiga i Matsalen utom Lisa, hon bara grisa

Windows hittar inte Filen, går det bra med yogurt i stället?

Denna är elak:
Alla barnen åt av maten utom Conny, De var hans ponny. >:( fast den e liiiiite rolig ;)


// Teamfour

Skit dag

Träningen gick bra i går. När vi hoppade 70 så gick det bra. Sen när vi skulle hoppa 80 så rev han nästan alla hinder.
1. Jag var så osäker
2. Jag lutar mig för mkt fram
Till slut klarade han banan. Fast han rev 1 bom. Sen red vi på bara ett hinder. Först 80 och sen 90 :S När jag kom mot 90 hindret så vägrade han. Mac vägrade... Han brukar inte vägra. Så jag fick ta ett litet spö som jag fick driva på med men han vägrade 2ggr till. Sen sänkte hon till 60 och då hoppade vi det. Jag tror Mac vägrade för att jag var så osäker.. Och då blev han osäker. Mac hoppar roligt. I bland rakt upp, i bland långt, i bland förnära. Endå brukar han klara det.
I dag blir en dålig dag! Vi ska köra hem Shinga :(






Duktig pojke!!

Mac gick rakt in i Transporten!!


//Cajsa

OMG

Hittat min mobil!! Den har legat i snö i nästan 2v och har blivit på körd nästan varje dag... Och inte ens en skråma!!!! Mohaa till mobilen! I dag ska jag träna för en som heter Pia! Video kommer kanske


///Cajsa

DAGENS SKÄMT!!

- Jag har äntligen lyckats få råd med en dvd-spelare!!!
- Hur gjorde du då!?
- Jag sålde min teve!!
 
 
- Pappa kan du knyta min sko?
- Kan inte mamma göra det?
-Nej, Du har bättre knytnävar!!!
 
Kram teamfour

Hahahahahahahah

 // En skrattade CAJSA!

Bloglovin!

 
Följ min blogg med Bloglovin

NEEJ

Det är lov och så klart ska man vara sjuk just nu...
Här kommer lite bilder på Lillen <3<3










Kram Matilda

Känner mig lite nere

Red i paddocken i dag. Egentligen skulle Tiffany med mig men Vanilj var halt :( Gör nt så mkt just nu. Bara slappar... Känner mig lite sviken. Fast det var ju jag som tackade nej (Jag e paaank) men känner mig endå väldigt utanför...
//Cajsa

Sorry

Ingen uppdatering av min inte. I går skrittade jag en runda och sen åkte vi och hämtade hö. I dag ska jag rida med Tiffany. Hon har ju fått hem sin nya häst som hon har på prov. Hennes blogg heter Tmusic  <--- Besööök!
 
Jaop. Har spelat lite sims :D Roooligt!

//Cajsa

Igår.....

... Sov jag över med Cajsa. Vi åt frukost när vi hade vaknat och sen åkte vi in till stan och kollade när Matilda dansade. När hon var klar åkte vi och kollade på skor. Jag behöver ett par skor till idrotten i skolan. Tyvärr hittade jag inga så jag får ta dom som är för små. På vägen hem lämnade vi av Cajsa. När vi kom hem så bytte vi om till ridkläder och sen åkte vi till träningen. Jag skulle inte träna utan Matilda och Trazzel skulle det. Trazzel har varit busig denna veckan efter som att han har varit halt och inte kunnat ridas. Därför ville inte Matilda rida honom så jag fick hoppa honom. Efter träningen åkte vi hem till några. När vi kom hem därifrån åt vi kvällsmat och sen tittade jag på PA. Idag ska jag till Lancelot och rida honom med hans ägare som också heter Linnea, hihi. Det ska bli roligt att rida honom igen. Jag längtar också tills på fredag, undrar varför? Besök gärna Linneas blogg: www.linneaaanilsson.blogg.se Nu ska jag gå upp och äta frukost. Kram Linnea

GOD MORGON

Idag ska jag rida Chamott och Suleika! Ska bli kul!!




Kram Matilda

Trött!!

Min dag!!!!.....
 
Kl 07.30 gick jag upp åt frukost! Sen kl 09.00 stack vi till Vallåsen och åkte skidor för andra gången det gick jätte bra! Trillade bara 5gånger hihi!!
Kom hem vid 15.00 fikade gick upp på rummet vilar, datar, mobilar!!
Mamma longerade Dasiy idag tycker det e lite svårt med henne!!
 
Ingeen skola imon jipppeee har lov en vecka så kan sova ut!! Läste på mångas bloggar att dom börjar skolan imon.. Jobbigt säger jag bara......
Men en bra sak e efter lovet ska vi få veta klasserna till 7:an får vell se om et blir jordens undergång men tror det nästan 100% att det blir det!!
 
Kommer in några bilder sen när jag åker skidor... Tror jag!!
 
Kram Linnzan!!

TJENA!!

Kom precis in från stallet!! Red båda hästarna idag!!! Chamott bleb det dressyr på och Suleika i skritt och trav!! Är riktigt nöjd med ponnysarna idag!!
Ska gå ut och fota lite senare!!
// Matilda

DAGENS SKÄMT

Inte ett enda grått hår strå och jag är snart 80 år, Sa mannen och strök sig över sin blanka skalle!!!

Kram teamfour

Natti natti!!

Aka typ sova nu...
// Matilda

LC

// Matilda

LC +5

// Matilda

Tjena! Händer??

Igår så red jag Daisy var jätte pigg fick till o med en gallopp upp i backen!! Vi handlade godis också gott!!
Över till idag :) 
 
Idag har jag bara varit o handlat tagit det lungt köpt godis till Mimmi dom var jätte goda sa hon dom ser ut som små nalle björnar!!! Sen så har jag städat Mimmis bur! Dasiy fick vila idag!
Nu sitter jag o bloggar o kikar med kompisar o läst era bloggar!
 
GRATTIS TILL MATILDA,CAJSA O LINNEA SOM ALLA VAR DUKTIGA PÅ TÄVLINGARNA ETT FY FALLIT LEVE FÖR DOM HURRA HURRA HURRRA!!!! hihihi  :D 
Kommer nog få höra några komentarer av dom sen hihihi!!
 
Bästa ryttarna i världen!!
 
Cajsa på Mac!! ^^
 
Linnea på Milton ^^
 
Matilda på Chamott ^^
 
Och såklart Nellie Berntsson med Elvis^^
 
///Linn
Ha en bra kväll!!
 

Feb. 16, 2013

Hej!!!! Nu sitter jag och Cajsa i soffan och myser framför melodifestivalen. Tittar såklart, skulle aldrig missa det. Cajsa ska sova över här. Alla andra är hos våra grannar så vi är ensamma hemma. Kommer bli sjukt roligt!!!!! Här är bilderna som jag inte kunde lägga upp innan.






Kram Linnea

SUPER NÖJD!!

Tävlade ju i ÅSBO idag. I LC startade jag som nr 4:a. Banan var ganska svår men jag klarade den!! Jag gick upp i ledning efter att jag ridit! Men slutade på en 5:e placering!!! SUPER NÖJD! Chamott var riktigt taggad! Han kändes super fin!I LC+5 fick jag hjälp av min tränare med att gå banan plus att ban hjälpte mig på framhoppningen...Banan var svängig! heheTyvärr hittade jag och Chamott inte samma rytme i LC+5... Sä vi blev uteslutana på hinder nr 7... Video kommer!! Kram MatildaBildet från LC!!

NÖJD....

Hejsan!!!!! Nu är jag påväg hem från tävlingen. Är så sjukt nöjd. Milton bara seglade över alla hinderna. Han var pigg och snabb. Det var bara en clear round så jag hoppade 60 och 70 cm. Milton vägrade bara en gång och då var det mitt fel. Det var på framhoppningen som tur var. Jag styrde han lite snett på en oxer så han vägrade men det var helt mitt fel.

Resten av dagen tillbringar jag hemma, eller näsan. Vi ska till våra grannar och äta mat ikväll. Självklart ska vi titta på melodifestivalen. Det är skönt att vi har sportlov. Jag ska till Lancelot och rida några gånger. På fredag är det besiktning och sen är han vår. Ska bli så himla roligt att ha en sån underbar häst.

Jag vill inte skryta eller nåt sånt men jag hoppade 95 cm när jag fick hoppträna på honom. Han är otroligt snäll och duktig.

Här är bilderna som jag lovade på Milton.






Det funkar inte att lägga upp bilderna så jag ska se om jag kan lägga upp dom sen. Kram Linnea

Resultat

50cm : Felfri!!!

70 cm: Felfri!!!
Jippo!! Hehe! Ska fixa klart med Mac nu!
///Cajsa

https://cdn1.cdnme.se/4041408/6-3/pic_511f6962ddf2b3697000d148.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/4041408/6-3/pic_511f6995ddf2b369a9264d7d.jpg" class="image">

Taggad

Snart ska jag ut i stallet för ja ni vet jag ska ju tävla i ÅSBO!!!
Just nu är jag taggad till 10000 %
Hoppas det går bra för mig!!!


Förlåt!!!!

Inte skrivit på jätte länge... Hittar inte min mobil :/ I morgon ska jag tävla :D Packat och fixat. Jag får uppdatera från Mammas iphone!!
 
 
 
//Cajsa

Sorry ännu en gång....

.....för att jag inte bloggat. Igår red jag med Cajsa i paddocken. Milton var fin och gick på tygeln tills jag började galoppera. Då ville han bara tävla mot Mac ;). Idag har jag ridit lite, kan inte berätta mera. Nu sittrr jag och tittar på TV och käkar pizza. Sjölvklart bloggar jag också. Imorgon ör det tävling. Ska bli roligt. Jag hoppas att Milton är pigg. Ska snart puttsa tränset tills imorgon. Laddar upp lite bilder  som jag har yagit sen. Kram Linnea

Tråkigt!!

Idag i skolan så har det varit okeej men många blev rätt så tröttsamma att inte ha mobilerna men det gick över efter en stund! Vi fick ha hål timme för läraren kunde inte komma!!
Nu sitter jag o bloggar tittar på tv o kikar med kompsiarna!!
 
Vi får veta klasser efter lovet för vi ska ju få nya klasser i 7:an!
Idag var första dagen lärarna tog mobilerna!!
Ska kanske rida idag!!
Ska kanske åka o handla godis får se!!
 
Har inget att skriva om så här kommer några bilder!!::
 
Läs Nellie Berntssons blogg JÄTTE bra!! : www.nellieberntsson.se
Läs denna bloggen också en rolig blogg: www.ponykompisarna.blogg.se
 
//Linn
Ha en bra dag!!

DAGENS BLOGG!!!

DAGENS BLOGG ÄR WWW.JOHANNAOKITTY.BLOGG.SE
ETT STORT GRATTIS!!!
 
Nu ska vi ha VECKANS BLOGG!! 
För att vara med ska du:
  • Komentera JAG ÄR MED!
  • Länka oss i din blogg! Om du har Lust!

Dagens blogg avslutas på fredag V. 9!!!

Ha en trevlig fredag kväll!

Kram teamfour!!

 

Min hoppträning!!

Igår hopptränade jag ju. Chamott var PIGG eller jag red han pigg...
Det var riktigt roligt att rida han!! Vi Hoppade kombinatiner och himder med 11 och 12 meters avstånd...
Nör jag skulle hoppa en liten bana så kom jag och Chamott fel in, Det var på ett hinder dät det var 12meter tills nästa och sedan 11 meter till nästa. Som sagt Chamott och jag kom lite fel in så Vi kom i o balans. Chamott vägrade på nästa hinder och jag trillade av... Hehe!!

Jag trillade av vid den BLÅ pricken...
Men annars gick det SUPER hoppade inte så högt men runt 70-80 cm.

På lör ska jag TÄVLA!!! Jag ska tävla i ÅSBO jag ska hoppa LC och LC+5!!!!
Längtar i hjäl mig!!
Någon som ska ditt!?!?Komentera då!!!
Kram Matilda¡
Just det pappa filmade men inte så *hmm* Bra...Men men...




Alla hjärtans dag!! <3<3

Glad Alla Hjärtans Dag!! <3<3
 
Idag e det alla hjärtans dag. Men har inte gjort något speciellt i skolan eller hemma!
Hemma: E det normalt att vi inte gör något för firar inte det!
Skolan: E det konstigt att vi inte gjorde något för förra året så fick vi äta chocklad vi fick också godis o dansa men vill inte dansa ändå!.......
 
Men iallfall har inte gjort något speciellt idag!...<3
Daisy fick vila idag efter en lång runda igår;)
Åkte hem efter skolan. Nu sitter jag här o snackar på kik med världens bästa kompis!! o bloggar o e trött!!
Sitter här o tänker på en kille....
 
Hihi <3<3<3
 
//Linn
 
 
 

God dag!!

Nu är jag hemme och ska öva LÄXOR... :/
Sedan ska jag hopp träna!!!!!
Pappa ska köra oss ditt... Ska få han att filma!!
// Matilda

Natti

Idag i skolan har det varit kaos!! Helt o hållet kaos!! Allt o Alla har stökat!!
Sen kom jag hem o ut o rida det gick jätte bra liten pigg sak var hon;)
nu sitter jag o kollar på mästekocken!!

imon alla hjärtans dag!!
jag ska inte göra nåågot särskilt!!
Ha det bra alla gö något kul!!!

/Linn
Glad alla hjärtans dag!! <3<3

Feb. 13, 2013

Nu ska jag ut och rida i skogen!
// Matilda


Feb. 13, 2013

Hej!!! Nu sitter jag på bussen påväg hem. Jag vet att jag inte bloggat och det känns som att jag struntar i bloggen. Ni ska veta att jag inte alls struntar i bloggen. Det är det att jag har massor att göra. Milton måste ridas, jag letar efter en ny häst, jag har massor av läxor och prov. Det är svårt att hinna med att blogga när man kommer hem sent på kvällarna och annat.

Lite updatering om det som hänt
Idag ska jag rida en runda på Milton med Cajsa. Det blir en liten runda i skogen.

Igår provred jag en häst. Den var fin.

Haha, kommer inte ihåg när jag bloggade senast men jag tror det var i onsdags när vi var i Göteborg. Rulle mår super och kommer få det sååå bra.
Nu är jag strax hemma, måste sluta nu men jag har inget annat att skriva om så Hejdå. Kram Linnea

Kuligt!!!

Heej!! Idag gick jag bara runt med Chamott i paddocken...  Utan att jag red Suleijka! Hon var pigg som vanligt, hon busade lite men jag satt kvar! Jag skrittade och travade lite, hon har liksom inte galopperat med ryttare på as länge...
Nu ska jag snart gå och sova...
Sov gott!
// Matilda

Hej!

Har inte haft tid att blogga. Gjort läxor, städat och mockat. I morgon så ska jag rida och sen senare i väg till Årsmötet på klubben!! 
 
Hihi jag blickar ner rätt mkt på den bilden. Har övat på glosor och har bara 1 fel nu. Känns bra, för då behöver jag bara lära mig den sista glosan!!
//Cajsa

Tjeena

Nu sitter jag på bussen (bloggar från Matildas mobil). Matilda måste nysa snart. Vänta... De gick över. I går när jag red gick det bra, var inget specielt. I dag ska jag städa i garaget (där vi har våra ridkläder). Ska oxå göra MA läxa + glosor!!!
//Cajsa

Min ridning!

Igår tränade jag för mamma! Chamott var super fin! Han gick i rätt form, Allt var perfekt! Han trampade under med bakbenen så jag är jätte nöjd!!


På lördag ska jag til Åsbo! Jag ska hoppa LC och LC+5. Någon som ska ditt, komentera då!!
// Matilda

Muuusiiik!

Nu sitter jag vi datorn (entligen!!). Bloggar, övar glosor ocg spelar musik på HÖGSTA volym!
 
 
Muaa (en puss) till dom! Hihi !! Måste öva nu byebye
//Cajsa

Bilder!

Här kommer bilder på lite allt möjligt!!
 
Liten fågel äter stor macka! Eller tvärtom??! ;)
 
'
Min katt Apan!!^^
 
Jag min förra häst som badar!^^
 
Lite fail ser ut som om han går på träden men han bara klättrar i lilla trädet!!
 
Jag o min förra häst! Världens finaste bild! Tack Cajsa som fottade!
 
My firends!! Fyy så ful man e!!                     ^^^^=FUL
My friends again men ful igen !!
 
Matilda Fyyy man örfilar inte sina bästa kompisar!!;)
 
//Linn
 
 
 

Helgen....

....har varit bra. Har varit hos farmor och farfar. Vi myste, titta på TV,varit i Stallet och på Busfabriken. Mysigt!!!!!! Nu är jag påväg till Göteborg. Där ska vi lämna min gamla häst Rulle. Han har varit utlånad i ca ett år till min kompis. Nu har vi lagt ut en annons på Milton. Den hittar ni här: http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=694770 Läs gärna. Det var allt jag hade att berätta. Kram Linnea

Bloggis!!

Hej!!
 
Nu sitter jag här o bloggar läser era bloggar o Nellie Berntssons!
 
Men innan idag så har jag varit i skolan! Vi fick reda på en sak:
På torsdag=Alla hjärtans dag! så ska vi få veta klasserna i 7:an får vell se om det blir världens undergång eller bra ;) för vi ska liksom byta skola till Trönninge och så slår dom ihop klasserna!:/
 
Vad ska ni göra på alla hjärtans dag då!??
Jag ska inte göra något speciellt har ingen boyfriend o brukar inte fira alla hjärtans dag!
 
 
Ska se om jag hittar några fler bilder sen!!!!
 
//Linn
 

Jaa!!

Mina förra stövlar sprack...
Så mamma skulle åka in och laga de men det kostade mer än att köpa ny så hon köpte nya!!!!

Nu ska jag rida!!
// Matilda

On the Way Home

Sitter jämte Liinn (bloggar på hennes mobilis! Tack tack)
På torsdag så ska vi veta våra nya klasser inför 7 an :s


//Cajsa

Hej!

Har fortfarande inte hittat min mobil. Så de blir lite svårt att blogga :( I dag ska jag nog bara skritta för Mac var jätte duktig i går!! Nu ska jag fortsätta prata med resten av vännerna!!
//Cajsa

Godmorgon

Godmorgon alla läsare. Idag är det skola som vanligt. Jag vet att jag inte har bloggat på hela helgen. Jag ska berätta om helgen senare. Kram Linnea

Hej

idag har jag inte bloggat sorry har inte haft tid!
idag så åkte vi o åkte skidor första gången för mig... Men det var jätte kul! kommer nog upp en bild på mig när jag åker!
Daisy fick vila idag!!

Men vet inte vad som hänt med Linnea eftersom hon inte har bloggat på länge!
//Linnzan

Lycklig tjej sitter i baksätet på väg hem från hoppträningen

Mac var stålande i dag!! Värkar som min träning lönat sig!! Han gick som en klocka och vi hoppade 80 cm! Fast då rev han men jag var nöjd endå :) Vi hoppade en bana på 70 cm och det gick jäääääätte braaaa! Ger mig mer självförtroende tills nästa söndag. Då ska jag tävla clear round i Laholm :D //Cajsa

Hejsan svejsan!

Nu har jag fikat och innan des var jag ju ute i stallet!!
Jag och Johanna tog en runda ut i skogen! Det var myssigt i snön!
Chamott var jätte pigg!!
Nu ska jag öva glosor...
Hejdå! // Matilda




SKYNDA, SKYNDA

Måste skynda mig nu!! Ska ut i stallet och mocka o Rida!!
Bloggar mer sen!!
// Matilda

Fullt upp! Eller inte...

I dag ska jag hoppträna. Och i dag ska det gå bra! Det bestämer jag! Annars ska jag inte göra så mycket!
//Cajsa

Sorry

Förlåt att jag inte har bloggat har inte haft tid. Men idag så har jag tittat på min brors match det gick bra men inte så kul att titta tycker jag. Sen har jag bara varit hemma o tatt det lungt. Tittar på tv nu!
imon bloggar jag inte så mycket häller för ska åka skidor!

//Linn
ha en bra lördag kväll!!

Paddocken den 4/02

//Cajsa

Lite sent Dagens skämt

Hej!!! Här kommer dagens skämt. Lite sent men men.
Det var en gång en pojke som satt vid mat bordet med sin mor.
Då sa pojken: Mor jag måste kissa.
Mor: Kan du inte typ säga jag måste sjunga?
Dagen efter sov pojken över hos sin mormor.
På natten sa pojken: Mormor jag måste sjunga.
Mormor: Nej inte nu!
Pojken: Jo jag måste!
Mormor: Okej sjung lite i mitt öra!!
Kram TF

TAGGA MELODIFESTIVALEN NU!!

// Matilda

Hejsan!

Nu har jag precis duschat och ska åka´till mammas jobba kompis... Har inget mer att skriva om just nu... Bildbomb kommer sebare i kväll!! // Matilda

Tjenare blogg läsare!!

SHIT!! Jag har inte bloggat idag...
Imorse sov jag till typ 8, gav hästarna frukost och åt frukost...
Jag har inte gjort så mycket mer än tagit det lungt och mockat! Just nu sitter jag och lyssnar på musik och bloggar!! Ska ta och kolla in lite bloggar också! ;)
Ikväll ska vi til mammas jobba kompis så gör något tidsinställt inlägg!! :D
Jo, jag har fotat Lisa ( min kanin ) lite idag! Ska läggaupp bilderna sen!!
 
Blev ett lite rörigt inlägg men men...
// Matilda
PS. Ni glömmer väll inte DAGENS BLOGG!!

Designen fixad!

Ny design! Blev jätte nöjd! Hoppas dom handra oxå blev de ;) 
 
I dag ska jag rida ut i skogen med lillsyrran. I går när jag red i paddoken så gick det JÄTTE bra! JÄTTE MEGA AS SKIT BRAAA! Jag fick till och med ner min Macka på tyglen - I galoppen! NÖJD NÖJD NÖJD NÖJD!
 
Annars i dag så ska jag inte göra så mkt... 
 
Hur ser eran lördag ut?
 

//Cajsa
 

Fartdårar

När jag ska rida till skogen så måste jag rida på en väg. Jag måste. Min häst kan inte gå i en plöjd åker då den kan snubbla och bryta benet. Jag måste ut i skogen  i bland. När jag rider på vägen så är det 4 av 10 som saktar ner.
 
En gång när jag red var det en bil som körde sagta fram mot mig. När h*n var uppe brevid mig så satte han full fart och bara gasa på. För att skrämma Mac.
 
Som tur är så är Mac inte så lätt skrämd och det är tur för då skulle jag kanske inte skriva detta. Då skulle jag kanske vara i himmlen nu. Det är tråkigt att folk inte tänker på att sakta ner när dom kör. Det är ju livsfarligt ifall en häst blir skrämd av en bil. Det blir farligt för både trafiken, ryttaren och så klart för själva hästen. Vissa  saktar ner och då gör jag alltid tummen upp till dom eller så vinkar jag! Det spelar ingen roll om du har brottom. Ett liv är viktigare en om du kommer försent! Tänk på hur du kör, det gäller LIV
 
Om du håller med mig så kopigerar du denna text och sätter in den på din blogg! Hela inlägget!! Skriv då din blogg adress under "Jag håller med"
By:  www.teamfour.blogg.se
 
Jag håller med:
 
 
 
 
Hoppas några endå kopigerar... Tror i allafall några håller med mig!
//Cajsa
 

Hejsan svejsan!!

Hoppas ni mår bra! Jag mår toppen!!Innan idag red jag! Jag och min syster "bus"red i mossan!Det var mysigt men kallt...Igår klippte jag och mamma Chamott!PS. Ni glömmer väll inte att vi har blogg tävling!!!Va med!! Kram Matilda

Fortfarande inte hittat mobil :(

Ska ut i stallet nu. Som rubriken säger så har jag inte hittat mobilen än... BAJS! Har ett killer inlägg på G! Eller rättare sagt jag har kommit på vad jag ska skriva om... Joup... Har inget mer att skriva om... JUSTE! I onsdags klippte jag mig!
 
Innan :
Kolla vad långt hår! NU:
Mkt kortare!!!  *Dålig kamera på dator*
//Cajsa

hejsan!!

Nu är jag hemma! Jag har tagit in Chamott och sitter och äter nudlar!! // Matilda

Sorry!!!!!!!!!!!

Har en dålig nyhet. Våra lärare har nu bestämt att vi inte ska få ha mobilerna skolan. Tyvärr betyder det att ni inte kommer få särskilt mycket uppdatering på dagarna. Vi ska ju självklart fixa lite tidsinställda inlägg men det blir inte lika bra som innan. Var bara det jag ville berätta. Kram Linnea

DAGENS BLOGG

Nu ska vi ska ha dagens blogg!! 
 
För att vara med ska du:
  • Komentera :Jag är med!  
  • Länka oss med denna bilden på din blogg
  • I komentaren länkar du ditt inlägg! 
OBS!!!!!! Ni får själva hålla kol när dagens blogg är avslutad!!!

Hej

Förlåt... Jag har inte bloggat på ca 2 dagar!!! Paniiiik! Jag hittar inte min Mobil så det är lite svårt att blogga =( Just nu lånar jag Linns mobil =) I går red jag och lillsyrran (hon bad om en länkning så här e den: www.buspony.blogg.se). Det gick braaaa! Mac var super duktig! //Cajsa



Chamott igår på hoppträningen!

// Matilda

Förlåt

Hejsan!!Förlåt för att jag inte bloggat. De är för att vi hade NP igår och på kvällen skulle jag träna så jag hann inte.

Iförgår var jag och provred en häst. Den var lite pigg.
Igår hade vi NP. Jag tror och hoppas att det gick bra. På kvällen hopptränade jag med Milton. Jag undrar om han hört att han är till salu för nu sköter han sig superbra. Vi var bara två stycken igår så det blev intensiv hoppning. Vi höll på i ca 35 min. Då var hästarna jättetrötta. Som sagt så var Milton duktig. Han vägrade bara i slutet på en oxer 3 gånger ocj ett räcke 2 gånger. Då hade vi hoppat mycket och ca 80 cm ändå så jag är nöjd. Vi har kommit på att han hoppar bättre utan martingal. Nästa Lördag är det tävling. Jag och Cajsa ska dit. Har inte bestämt vilken höjd men det är ju ett tag kvar.

Nu i helgen ska jag, Matilda och Oliver va hos farmor. Det kommer bli kul!!!! Ha det bra!!!!!!!! Kram Linnea

Tjena mitt bena!!;)

Idag har vi haft NP igen men tror det gick bra!!
Sen åkte jag hem o tog det lungt!
När mamma kom hem så gick vi ut o provade sadeln men den har alldeles för lång så vi tog den vi rider i som passar ungefär o mamma hållde lite lektion för mig det blev mark övning t.ex serpentiner snätt igenom gå på en volt (hon har lite svårt för att svänga på volten)
Men det gick braaaa!!!
Nu jag blogging o inget!!
Ha en bra torsdag kväll imon fredag !:-)


Bild jag gjorde i snön i förgår snön har kommit igen=)

//Linn

Hemma

Kom precis hem! NP gick bra hoppas jag!! Nu ska jag ta något att äta och sedan gå ut i stallet för att sedan åka och träna!!
// Matilda


Skolan next

Om några minuter ska jag gå till bussen... Vi ska ha NP i dag... Hoppas jag klarar det!!
I går red jag ju Suleijka hon var pigg som vanligt! Mamma tränade mig lite med Suleijaka!! Chamott red jag ju barbacka som ni såg på videon! Han var super fin! Jag är riktigt nöjd med båda ponnysarna!
Det blev ingen film med Suleijka men det kommer foton och videor!

Efter skolan idag så ska jag hoppträna hos kusinerna!!
// Matilda


Dressyr med Chamott

// Matilda

Varför???

Hej!!
 
Idag har jag varit i skolan det gick typ bra!!!
Nu sitter jag o bloggar o tittar på tv!
Sen ska jag o mamma prova sadel!!
 
Sen Rubriken var Varför??
 
För att:
Jag tycker jätte mycket om att ni komenterar o tittar på våran blogg!!
Men jag gillar inte elaka komentarer om ni tycker att vi e så dåliga m.m 
Läs inte bloggen då bara glöm den!
 
Tack så mycket!!
 
//Linn

Dagens skämt och lite updatering

Hej!!! Nu sitter jag på bussen påväg hem. Jag ska göra läxan och blogga. Sen när pappa kommer hem ska vi till stallet. Jag vet inte om jag ska rida idag. Tror inte det. Ikväll ska jag provrida en häst. Hoppas det går bra och att den passar till mig.

Här är dagens skämt. Kan inte komma på något så det kan hända att ni hört denna innan men ni får se.

Vad sa musen när den såg en fladdermus??

Svar: Titta en ängel!!!


Kram Linnea

Igår...

Efter skolan red jag Chamott!!!
Vi åkte till ridhuset och red dressyr. Vi hade bommar på marken som vi kunde trava över!! Chamott var väldigt pigg och duktig!! Älskar när han är så duktig!!!!!!!!
Nu är jag i skolan...
Längtar tills vi slutar för då ska jag rida Chamott och Sulejka!!!! LÄNGTAR!!
Sulejka=C-Ponnyn jag red häromdagen!!
Skriver och berättar sen!! Ska se om jag kan få mamma till att filma när jag rider!!!!!
// Matilda

Sorry!

Hej idag har inte bloggat för fick inte ha med mobilen till skolan Hade Nationella prov töntigt vet! O sen så åkte jag o mamma iväg! Men nu Sitter jag o bloggar o kikar med kompisarna!!

Skämt:

Mormor sa till sitt barnbarn:
-Du måste gå och tvätta dig för du är smutsig!
Då sa barnbarnet till sin mormor:
-Du måste stryka dig för du är skrynklig!

-Lisa hur många sidor har den asken?
-Två!
-Två? Hur räknar du Då?
-Insidan och utsidan!

Rolig Bild!



///Linn

Bildbomb

Här är en bildbomb från skogsrundan jag och Matilda red i Lördags.
 
Kram Linnea

Feb. 05, 2013

Hejsan!!!! Nu har jag ätit. Som jag sa innan så har jag ridit med Cajsa. Vi gjorde precis som hon gjorde igår, la ut bommar i en bana på marken. Milton skötte sig och brydde sig inte om bommarna och gick över dom. Det han brukar göra är att tvärstanna och backa precis som om dom är farliga. Däremot så var han lite slö idag. Han ville inte riktigt vo fram. Annars var han fin. Imorgon ska jag provrida en annan häst. Jag hoppas att det går bra. Här är några bilder som jag tog idag. Det kanske kommer fler ikväll eller imorgon. Kram Linnea








Ridningen

Hejsan!!! Nu har jag ätit mat. Som jag sa innan idag så red jag ju med Cajsa. Vi red i paddocken. Precis som hon gjorde igår så la vi ut bommar på marken som vi hoppade över. Milton var duktig och brydde sig inte alls för en gångs skull. Han bara gick över så som hästar brukar göra. Han var däremot lite slö idag. Annars var han duktig. Imorgon ska jag provrida en annan häst. Får se om det går bra. Här är några utav bilderna vi tog idag. Det kanske kommer fler ikväll eller imorgon. Kram Linnea




Hej!!

Hej!! Nu har vi nationella prov. Idag efter skolan ska jag och Cajsa rida. Vi ska se om vi kan ta lite kort (igen :)). Har inget att skriva om, tyvärr. Så Hejdå!!!!!// Linnea Här är lite bilder på Milton

Nationella Prov

Hej! Idag ska jag ha nationella prov så detta inlägget är alltså tidsinställt! I dag slutar jag kl 13.10. Är lite nervös på proven men hoppas som går bra! Vi får inta ha med mobilerna så jag kan nt blogga förens jag kommer hem!!
//Cajsa

Klar!!

Bussen sen NP...... hoppas det går bra för mig!!
Bloggar mer efter skolan!!
// Matilda

Bussen!

Ska snart gå ut till bussen. Sen prov direkt kul! inte!
/Linn

Hej!

Sorry att jag inte har bloggat har inte haft tid!! Men efter skolan åkte jag hem till Cajsa vi red elleer Cajsa red o ja fottade de hon la upp innan! Den efter jag varit där så åkte jag hem o bara va hemma sen så sätt ja o mamma uppe sent för att vi gjorde klart släktträdet till skolan! Nu bloggar jag o sover har gått o lagt mig men jag Kikar också med några kompisar! Säg till om du vill ha mig på kik!
Imon så ska vi ha nationella prov o får inte ha med mobilen KUL! Nt!
Skulle igentligen göra några tidsinställnings inlägg men orkar Nt så ni får ett inlägg senare imon!!
Lycka Till till alla ni som ska ha prov imon o ni andra Lycka Till i skolan ;)

//Linn

Bilder!

Jag la ut 5 bommar i paddocken. La dom så att jag kunde hoppa en bana utan hopp.
Lite suddiga men endå ;)
//Cajsa
 

Ridit

Hej!!! Nu sitter jag framför datorn och bloggar. Idag har jag varit i skolan (som vanligt). När jag kom hem var pappa redan hemma så jag fikade lite och gjorde läxorna sen stack vi iväg. Lancelot som han heter var helt underbar. Han var pigg och framåt men ändå inte het eller stark på något sätt. Först fick hon som ägde honom rida lite. Hon hoppade några språng. Han är superduktig på att hoppa. Dom hoppade ca 90 cm utan problem. Sen var det min tur. Jag red honom lite på marken och jobba lite för att se hur myck han var. Sen hoppade jag lite också. Jag vågade inte riktigt lita på honom för jag är van vid att alltid vara berädd på att Milton ska vägra. Jag hoppade ca 70 cm som högst. Lancelot var duktig och hoppade allting galant. Jag ska antagligen rida honom igen. Jag fick vara med på någon träning eller liten tävling om jag ville det också. Vi får se hur det blir men jag vill prova att hoppa lite mer iallafall. Problemet (eller problemet ska man kanske inte säga men) är att jag kanske inte är tillräckligt duktig. Denna underbara häst kan hoppa jättehögt medans jag kanske inte vågar hoppa så jättehögt. Jag hoppas att jag vågar lite mer om jag får en häst som hoppar lite bättre än Milton. På tal om Milton. Ni undrar säkert vad jag ska göra av Milton. Jag ska sälja honom till en duktig och orädd ryttare som vill hoppa ca 40-60 cm och vara med på några clear rounder eller något. Han älskar att hoppa men inte så högt. Vi ska lägga ut en annons så snart som möjligt. Kanske redan ikväll. Länkar den sen till dom som vill se den. Ska göra lite tidsinställda inlägg tills imorgon, Vi ska ha Nationella prov och får inte ha med mobilerna till skolan. Det var allt jag hade att berätta om. Kram Linnea

Wow!!

Idag har jag ridit en underbar C-ponny!! Det är en som har en C-ponny hos oss som behöver lite hjälp med den så jag ska ta den 2 ggr i veckan!! Video kommer

Tjena!!

Hej nu e jag i stallet med Linn. Vi har mockat och nu ska jag rida!!
Linn tar lite bilder!!
///Cajsa

Daxs att...

PLUGGA... Tråkigt men måste göras... Kanske tar en runda i skogen med Chamott sen!!
// Matilda

Längtar

Hejsan!!! Nu har vi rast. Längtar tills efter skolan. Då ska jag åka och provrida en häst. Den är superfin!!! Bor i närheten av mig så det blir ingen lång resa. Jag hoppas att det går bra för det värkar vara en super häst. Kram Linnea

GOD MORGON!!

Hoppas ni sovit gåt! Det har inte jag... Somnade runt ett och vaknade efter en timme igen och kunde ej somna sen...
Nu ska jag till skolan, bloggar mer där!!
// Matilda


Min förra ponny Robin 2

Fortsätter blogga

för mina vänners skull.
Idag lagade jag kvälls maten. Det blev bondsoppa. Alla tyckte det var jätte gott :D




//Cajsa

Jag blir så arg!!!

Åhhh!,!? Jag som hade skivit om hur bra träningen gått så raderas hela inlägget. Denna gången var det min surfplattas fel. Den är helt skum och just nu gör den typ som den vill. Men iallafall som jag sa så gick det bra på träningen. Både Milton och Trazzel var duktiga. Jag hinner inte nu så jag berättar mer imorgon. Kram Linnea

teamfour får bli teamthree

Varför ska jag blogga på en häst blogg när jag rider som en kratta?
//Cajsa

Hemma

Hejsan!! u är jag hemma efter att tittat på bio!! Mina kusiner ska snart komma och äta tacos med oss!! Ska bli kul... Just nu sitter jag och kollar bloggar, blogga och lyssnar på musik! Har inget mer att skriva... // matilda Uppdaterar er sen Hejdå!!

Jag blir så ARG!!

Hade skrivit ett jätte långt inlägg så kunde inte blogg.se ansluta Grr.. Men skriver det jag kommer ihåg!

Sorry att jag inte bloggade så mycket igår! Åkte till världens bästa kompis o sovde över! Vi snackade om skolan o tittade på: Scary movie jätte bra det e en blandning mellan skräck/komendie!! Jätte bra!!
Men idag så efter jag åkt hem från henne så red jag o mamma ut i stora skogen för första gången! Daisy var jätte duktig! Nu sitter jag i bloggar o tittat på tv o Kikar med mina kompisar!!
Ha en bra söndag kväll imon skola jobbigt!!!


Scary movie^^^
//Linn

Påväg till träningen

Hej!! Nu är jag påväg till träningen. Båda hästarna är med där bak i släpet. Matilda och Trazzel ska hoppa först. Matilda får hoppa det hon vill och sen tar jag resten. Trazzel är bara 7 år och behöver utbildas mer då han inte blivit mycket utbildad. Speciellt i hoppningen. Där kan han inte så mycket. Därför rider jag honom. Efter Matilda är det min tur. Jag hoppas att Milton sköter sig idag. Ska bli kul att träna för jag har inte tränat på länge. Jag tävlade ju förra helgen men har inte tränat på länge. När träningen är slut kör vi hem, släpper in hästarna, in i duschen och sen framför TV och titta på PA. Superroligt program enligt mig. Vad tycker ni, brukar ni titta på det?? Ska se om jag hinner lägga upp alla bilder som mamma och pappa tog när vi red i skogen igår, ikväll eller imorgon. Kram Linnea

På väg mot ridhuset!

Nu kör vi. Mac kronlade vid lastningen (som vanligt). Men tillslut gick han på.
//Cajsa

Snart träning

Glömde säga att Frida skulle fota lote bilder! //Cajsa

Ajj...

Nu har Cajsa precis åkt hem... Vi var ute och red i förmiddags!! Chamott var inte jätte pigg utan som vanligt lite slö.. Vi red in skogen för att i paddocken var det för hårt. Så i red i skogen där det var mossa! Efter ettntag skulle jag fatta galopp, men Chamott bockade och jag trillade av... :/  Jag hoppade upp igen och red lite sedan red vi hem!
Men som tur va slog jag mig inte så mkt när jag trillade av... ( jag är van vid att han bockar )
 
Nu ska jag snart åka in till stan! Jag och min familj och kusíner skase på bio!! Ska bli kul! Mins inte sisst jag var på bio...
 
Ha det bra!!!
Kram Matilda

DAGENS BLOGG!!!

 
 
VINNAREN ÄR:  www.angelicabengtsson.blogg.se ETT STORT GRATTIS!!!!
 
 
 
 
 
 

Dagens/Kvällens skämt!

En Ryss, en Amerikan och en Arab satt och pratade.. 
Ryssen: 
- Vi var först i rymden 
Amerikanen: 
- Ja, men vi var först på månen! 
Araben: 
- Vi ska bli dom första på solen! 
Ryssen och Amerikanen: 
- Ni kommer brinna upp innan ni är framme! 
Araben: 
- Bror, vi ska dit på kvällen.. 
 
HEHE!!
 
Barnet: Jag ska aldrig mer gå tillbaka till skolan!!
Mamman: Varför inte?
Barnet: Läraren kan ingenting, allt hon gör är att ställa frågor!
 
 
Hahaha!!!
Det var första gången jag la ut dagens skämt :D
//Cajsa

Yeees Yohio<3

Pöss!! //Cajsa och Matilda

Mello

Redo för fest




Nya tröjan

Nya örhängerna

Och matchande naglar.
kram Linnea

Varför....

Vill bara att vintren ska ta slut... Var ute i stallet mockade till Chamott och Lillen!! Fint blev det. Sedan skulle jag rida... Men det var för hårt. :/ VARFÖR måste det vara så hårt ute, Man kan ju INTE rida...

I kväll ska Cajsa komma!!! :D Vi ska sova över. Och själv klart ska vi titta på melodifestivalen och blogga! Vi ska göra några videos!!
Ska bli en grymt rolig kväll!!
Hoppas ni får en lika härlig kväll som mig och Cajsa!!
// Matilda




En runda i skogen

Hej!! Nu har jag precis kommit hem efter en runda med hästarna i skogen. Matilda red Trazzel och jag red såklart Milton. Matilda och Trazzel var jätteduktiga idag också. Dom både travade och galopperade i skogen. Det gick super, fast pappa hann inte riktigt med ;). 
 
Snart ska jag göra mig iordning inför Matildas kalas. Vår farmor, farfar, faster, mobror, andra mobror, mormor och morfar kommer hit. Ska titta på melodifestivalen.
 
Imorgon ska jag hoppträna. Matilda ska hoppa Trazzel så mycket hon vill och det hon inte vill hoppar jag. Kommer gå super för henne. Sen efter det ska jag hoppa Milton. Hoppas att han sköter sig han också. Det var allt jag hade att berätta. Kram Linnea

Min dag:

Jaop... Ska snart ut i stallet. Först mocka och sen rida. Ska rida paddoken, Mark arbtete. I morgon ska jag hoppträna!! Men i kväll ska jag till Matilda för att sova över där! Vi kommer vara själva hemma. Vi ska titta på Melodifestivalen, ska DU?
                                                         Cooling
 
 
Big like! Undra om Sverige kommer ta hem segren i eurovision detta året oxå...? Men först måste vi ta oss igenom alla svenska bidrag ;) 
//Cajsa

Målat naglarna






Mina naglar. kram Linnea

Min musik stil!

Har kommer MIN musik stil. Jag vet den är sjuuuuuk!
 
 
 
 
Jag älskar denna <3 älskar den, älskar rösten.
//Cajsa

Det jag köpte igår

Hej!! Här är allt jag köpte igår. Jag hann inte lägga upp det igår för när jag kom hem åkte jag till stallet. Jag longerade Milton och Matilda red Trazzel. Hon är superduktig!! Hon galopperade för första gången och klarade det helt själv. Hon vågade också hoppa 20 cm. Första gången "hoppade" han på riktigt. Matilda var inte beredd så hon satte sig framför sadeln men Trazzel är så snäll så han bara stannade och väntade tills hon satt sig tillrätta. Sen hoppade hon igen men Trazzel var försiktigare och travade bara över. Dom är superduktiga båda två.

Milton var fin han också. Gjorde som han skulle men blev uppskärrad när Mac bockade och ville inte galoppera lugnt. Jag och CAJSA hoppade med Milton och Mac. Vi sprang brevid när dom hoppade fast bara några små språng.

Denna tröjan köpte jag.


Dessa örhängerna


Och små diamanter till naglarna.
Jag köpte också ett par ridstrumpor till Matilda i present. Dom var rosa och jag tror hon gillade dom.Kram Linnea

Det jag köpt:



Coolt va? :D

grimma med texten "Super star"


as snygga byxor


nagelack

De var allt jag köpt :D
natti Svenska folket!
//Cajsa

Shoppat!

Hej!
Har ju varit o shoppat med blogg kompisarna kul! Men hittade typ inget för JAG tycker det inte finns några kläder till mig i denna åldern..! Men lite iallafall.


Halsband o öronhänge från alberkts guld!


T-shirt från H&M!

Ha en bra fredag kväll!!
/Linn

Snart!

Skickar bara in ett snabb inlägg!
Bilder kommer på vad jag köpt lite senare orkaar inte nu!!

//Linn

Hemma efter shopping dag!!

Hade bara 170 kr... Så handlade bara 2 saker!! Men det räcker.




Ha det bra!! Kram Matilda
Ps. Ni glömer väll inte att anmäla er till DAGENS BLOGG!!

Video av oss XD

//Oss alla

Tjena!!

Nu e vi på rast har tråkigt men vi sitter o kollar era bloggar.... Ja e fotfarande trött:( Men efter skolan ska ju vi in till stan Jippe!!! Shoppa loss hahahah Jag e lite konstig men som jag sa om ni vill träffa oss e vi på eurostop o hööks i Halmstad :) Ja e lite konstig!! Men a nu ska vi titta vidare.

/Linn
ps: Kommer bildbomb på vad vi köpt sen!

Nice foto!

Inget att skriva om

Hej!! Nu sitter vi på rast. Har inget att skriva om, ville bara updateta lite. Snart ska vu ha slöjd, kul. Efter skolan hänger vi med Matilda hem. Sen när hennes mamma koner hem skistar hon oss in till stan. Vi ska shoppa kläder, hästsakerc och smink m.m. Kommer bli sjukt kul. Kram Linnea

Good morgon!!

I dag ska jag in till stan med Matilda, Linn och Linnea :D Vi ska handla kläder och jag ska oxå köpa något på hööks. Fun !!!!


Smulish (min hund) sover med öppen mun!!
//Cajsa

RSS 2.0